Blogg alltså...

Blogg alltså… Jag som för några år sedan sa att dehär med bilddagboken, fb, blogg och allt vad de nu heter inte riktigt är min grej. Nu när jag har blivit några år äldre känner jag mig dock inte lika dömande vad de gäller dessa grejer. Det för ju faktiskt med sig en hel del nytta, eller de kan ju göra de i alla fall.

Blogg alltså… En blogg kan ju användas på många olika sätt har jag lagt märke till. Jag är kanske inte den personen som gillar att vika ut mig så att alla kan läsa precis varje liten detalj i min vardag och vad jag tycker om den. Min mamma brukar annars säga att jag är som en öppen bok som bara pratar och pratar och inte direkt håller undan viss information. Jag vet inte riktigt om jag håller med henne där men jag vet att jag är hyfsat öppen av mig. Jag vet också att om alla ni skulle ha tillgång till alla mina tankar och funderingar så skulle ni både bli snurriga och en aningens förvirrade så jag tror jag skippar de, som sagt..höhö.

Blogg alltså...Så varför har jag skaffat en blogg nudå? Jo, det finns faktiskt en del som jag gillar att dela med andra, sådant jag tror kanske kan bidra med något till någon annans vardag mer än bara till min egen. Delad glädje är ju faktiskt dubbel glädje! Denna blogg kanske inte direkt bara kommer innehålla känslor och tankar fyllda av glädje, men i slutändan hoppas jag ändå att den som läser kan le åt det som står. Livet är ju faktiskt rätt smärtsamt, samtidigt fascinerande vackert…
Jag börjar i alla fall denna blogg med att le lite för mig själv, detta kan nämligen både bli intressant och roligt.

Take care!


RSS 2.0